Cover Beeld Cover Beeld bij de hand Ontwerpspecial

VAN STELLARUHEPRODUCTIES

Over Stella Ruhe Stella Ruhe is onder meer uitgever van de methode beeld bij de hand voor onderwijs in de beeldende en kunstvakken. Zij was docent beeldend in het AVO, uitgever/redacteur bij uitgeverij Cantecleer (o.a. van de serie Textielvaardig voor het basisonderwijs en talloze boeken met als specialisatie textiel) en docentenbegeleider en medeontwikkelaar van leerinhoud en vakdidactiek in de vakgroep beeldende vakken van diverse projecten van de Landelijke Pedagogische Centra.
Zij geeft in het verlengde van beeld bij de hand nascholingstrainingen beeldende vakken, waarin docenten manieren krijgen aangereikt om buiten hun eigen kaders te denken en weer fris en geïnspireerd met hun vak bezig te zijn.
Stella Ruhe heeft grote manifestaties georganiseerd zoals de Cantecleer Modeprijs en de Week van de Creativiteit en is auteur van het boek Vissertruien.

beeld bij de hand StellaRuheProducties maakt in eigen beheer de digitale methode voor onderwijs in de beeldende en kunstvakken onder de naam beeld bij de hand. Onderdeel van de methode is het kwartaalblad BEELD, waarin rondom thema's in de praktijk getoetste lessen op een hoog niveau en lesidee├źn verschijnen op alle onderwijsniveaus, van basisschool tot kunstvakopleiding. De methode omvat onder meer leerinhoudspecials over materialen en technieken, onderwerp-specials met een inleiding over de leerinhoud, beeldmateriaal voor kunstgeschiedenis/-kunst-beschouwing en lessen op diverse niveaus rondom een specifiek onderwerp. Daarnaast is het leerinhoudspel verschenen, waarmee je op een geweldige manier originele lessen kunt maken.

Aanmelden voor een abonnement Op de website www.beeldbijdehand.nl vind je alle informatie over prijzen, uitgaven en een aanmeldformulier voor een abonnement op BEELD.

Overige producties In opdracht van uitgevers en bedrijven maakt en begeleidt StellaRuheProducties complete boekproducties en tijdschriften.

Contact: info©stellaruheproducties.nl.