Visserstrui uit Moddergat Visserstrui uit Marken

LEZINGEN EN EXPOSITIES

Over de visserstruien en de zoektocht naar dit bijna verdwenen erfgoed is een fascinerend verhaal te vertellen, waarin toeval, bijzondere anekdotes en verrassende wendingen een belangrijke rol spelen. De lezing wordt zonodig van illustraties voorzien door middel van een PowerPointpresentatie. Zo'n lezing kan door een museum, een vereniging, een bibliotheek, een boekhandel, een breiwinkel of anderen worden aangevraagd. Er is altijd gelegenheid voor het stellen van vragen en het is mogelijk het boek te kopen en/of te laten signeren.

Expositie

Van 24 juni 2016 t/m 28 februari 2017 is uit iedere plaats waar visserstruien zijn gevonden een trui te zien in Museum Kaap Skil in Oudeschild op Texel

Van 18 juni t/m 13 november 2016 hangen de Zuid-Hollandse truien in Museum Vlaardingen. www.museumvlaardingen.nl. Op 9 september 2016 om 15.00 uur wordt daar het nieuwe boek VISSERSTRUIEN 3 van en voor kinderen gepresenteerd

Van april tot half september 2017 gaat een groot deel van de truien naar Museum The Mo in Sheringham, Norfolk, U.K.Lezing aanvragen Iedere lezing duurt circa 1 à 1,5 uur. In verder gelegen plaatsen is het handig om bij voldoende belangstelling op een dag twee lezingen te organiseren, bijvoorbeeld 's ochtends en 's middags of 's middags en 's avonds.
Voor verdere informatie, prijzen en aanvraag: info©stellaruheproducties.nl.

Aanmelden voor een lezing Hieronder staan alle aangevraagde lezingen met locatie, plaats, telefoonnummer en/of e-mailadres en datum aangekondigd. Je kunt je per plaats aanmelden via het telefoonnummer en/of e-mailadres van de organisator van de lezing.